USL 256

Marturisesc ca acum cateva zile, cand  am inceput lucrul la acest site, nu anticipam catusi de putin dimensiunile absolut halucinante ale caracatitei care iesea treptat, treptat la suprafata pe masura ce cercetarea si sintetizarea datelor publicate in ultimii ani in presa de toate culorile din tara, incepeau sa prinda contur.

Ceea ce parea sa fie un simplu puci, cu etape precise, 30/60 zile, asa cum fusese sententios anuntata de prof. dr. ? Dan Voiculescu si cu o miza aproape "banala", caci  dupa atatia ani de defilare pe ecranele televizoarelor a unei adevarate "gherile mediatice", cine se mai poate indoi de "culpa" presedintelui Traian Basescu, se contura tot mai mult ca o lovitura de stat in toata regula. Cronica evenimentelor, declaratiile, actiunile si faptele petrecute atat in pregatirea cat si pe parcursul evenimentelor din ultimele saptamani, par sa convearga toate catre aceeasi concluzie, in vara lui 2012 in Romania, tara membra a Uniunii Europene, s-a incercat si se incearca, de catre un grup restrans de persoane, punerea in aplicare a unei lovituri de stat, avand ca scop stoparea si anihilarea actului de justitie, controlul total asupra guvernului si institutiei prezidentiale.

Istoria se va pronunta, si poate mai curand decat ea, vor fi pronuntari din partea organismelor Uniunii Europene, a statelor membre care dealtfel si-au exprimat deja temerile si au intreprins demersuri clare prin care incearca sa stopeze derapajul necontrolat in care s-a angajat puterea nou instalata la Bucuresti.

Acest site a fost construit cu scop informational, cu intentia de a extrage din zgomotul creat de razboiul mediatic, faptele esentiale, care sa ajute cititorul interesat in formarea unei opinii pertinente fata de evenimentele din Iulie, 2012. Am incercat sa realizam o cercetare cat mai atenta a surselor existenta si sa extragem pentru Dvs. cele mai relevante dintre ele privind actiunile intreprinse de actorii principali ai acestei lovituri, cei doi lideri USL, Victor Ponta si Crin Antonescu cat si a celor mai apropiati colaboratori ai dansilor. Gasiti aici resurse privind activitatile intreprinse de persoane publice de notorietate precum parlamentarul PSD Catalin Voicu, vicepresedintele PNL Relu Fenechiu, apelul Ministrului Apararii Corneliu Dobritoiu catre Presedintele Traian Basescu, situatia juridica a patronului grupului de firme Intact, Grivco, Dan Voiculescu, sau pozitia avuta de Ministrul Invatamantului Ecaterina Andronescu in privinta plagiatului stabilit de Universitatea Bucuresti privindul pe premierul Victor Ponta.

Pentru suspendarea Presedintelui Traian Basescu au votat 256 de senatori si deputati, dreptul domniilor lor. Invalidarea ulterioara a OUG emisa de guvern , e drept la presiunile Uniunii Europene, arata nu numai faptul ca aceasta a fost ilegala, dar si ca sprijinul de care se bucura pucistii chiar in interiorul propriilor partide si coalitii este extrem de limitat. 

 

 

 

 

 

 

Politicianul Zilei

 • Klaus Johannis
  Klaus Johannis

  Pentru pozitia corecta si nepartizana: "primarii nu pot curata listele electorale decat in baza unei documentatii scrise".

 • Teodor Stolojan
  Teodor Stolojan

  Pentru constanta pozitiilor principiale similare cu cea exprimata in cazul votului pentru Leonard Orban.

 • Hannes Swoboda
  Hannes Swoboda

  Pentru pozitia lucida si echilibrata: Referendumul din România nu poate fi validat.

 • Ioan Rus
  Ioan Rus

  Pentru asumarea unei pozitii corecte in fata presiunilor politice USL de a incalca legile si de a modifica listele electorale.

 • Andrei Chiliman
  Andrei Chiliman

  Pentru pozitia publica curajoasa si principiala privind acordul semnat de conducerea USL de desfiintare a CCR, CNSAS, DNA , ANI.

Reactia Internationala

1 2 3 4 5

Facebook Image

Reactia Interna

1 2 3 4

Copyright © 2020 256 USL. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.