Istoria Tradarii in Romania

"În istoria României deşi găsim nenumărate cazuri de tradători, nu avem gesturi de căinţă, de sinucideri spectaculoase. Noi nu avem nici măcar un Iuda, care se spânzură după actul de trădare, ci numai trădători care se împacă cu propria conștiință și vinăvăție. La noi, trădătorii ajung să capete demnităţi, chiar dacă efemere, sau sume de bani care descalifică şi mai mult gestul. Trădătorii sunt extrem de repede asimilaţi de ecosistem. Mecanismul funcţionează printr-un alt vector care poatră numele de linguşire. Trădătorul este linguşit şi determinat, chiar de formă, să creadă că numai lui i se ridică imnuri de slavă. În acest timp, funcţionează deja reversul medaliei: o nouă trădare se va înfăptui. Nimeni nu se miră, nimeni nu are nici o reacţie. Evident, în afară de reacţia firească declanşată de o zicală cu adânci rădăcini: Capul plecat sabia nu-l taie."

Petre Craciun

Petre Craciun - Tradarea la Romani

"Editorialele lui Petre Crăciun aduc o critică pertinentă, acidă, dar civilizată clasei politice dar şi unor instituţii, mentalităţi. Autorul practică în publicaţia sa online un jurnalism intelectual, textele sunt foarte bine scrise, îţi oferă posibilitatea unei lecture placate”

Acad. C-tin Balaceanu Stolnici

 

Politicianul Zilei

 • Ioan Rus
  Ioan Rus

  Pentru asumarea unei pozitii corecte in fata presiunilor politice USL de a incalca legile si de a modifica listele electorale.

 • Andrei Chiliman
  Andrei Chiliman

  Pentru pozitia publica curajoasa si principiala privind acordul semnat de conducerea USL de desfiintare a CCR, CNSAS, DNA , ANI.

 • Klaus Johannis
  Klaus Johannis

  Pentru pozitia corecta si nepartizana: "primarii nu pot curata listele electorale decat in baza unei documentatii scrise".

 • Hannes Swoboda
  Hannes Swoboda

  Pentru pozitia lucida si echilibrata: Referendumul din România nu poate fi validat.

 • Teodor Stolojan
  Teodor Stolojan

  Pentru constanta pozitiilor principiale similare cu cea exprimata in cazul votului pentru Leonard Orban.

Reactia Internationala

1 2 3 4 5

Facebook Image

Reactia Interna

1 2 3 4

Copyright © 2020 256 USL. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.