Libertatea de Exprimare

Cand l-am auzit pe liderul PNL si al USL Crin Antonescu lansand comparatia cu John Fitzgerald Kennedy, m-am intrebat daca nu cumva campania USL incepe sa imbrace aspecte patologice. In urma cu ceva timp, Victor Ponta, celalalt lider al acestei aliante impotriva naturii, se vedea in postura lui Che Guevara, iar Crin era nici mai mult nici mai putin comparat decat cu Fidel Castro. Evident "pastrand proportiile". Acum stau si ma gandesc unde ne va duce in final aceasta dedublare sau multiplicare de personalitate ale celor doi lideri care-l vor inlocui pe Traian Basescu incepand cu 30 iulie ?

Nicidecum in directia unei democratii precum cea Americana, indraznesc sa afirm. Privesc la campania lui Barack Obama si a lui John Kerry. Toate luarile de pozitie, atacurile daca vreti, se poarta la nivelul ideilor si ideologiilor pe care cei doi le sustin. Credeti ca vom ajunge oare vreodata acolo, cand la noi, in campania pentru referendum, Victor Ponta si Crin Antonescu au dezlantuit o adevarata campanie a urii bazata exclusiv pe josnice atacuri la persoana, pe dezinformare si manipulare ? Nu-si dau oare seama cei doi lideri USL care va fi destinul lor si al tarii in curand odata ce pornesc si alimenteaza acest izvor de distrugere ?

 

De ce au romanii datoria civica si morala sa boicoteze referendumul de la 29 Iulie ? Vezi aici. 

 

Nimic despre politica economica, despre politica sociala, despre criza din Grecia si cum s-a evitat ca Romania sa ajunga intr-o situatie similara, acolo unde acum cetatenii se incoloneaza la mila publica. Isi dau oare seama cetatenii care vor valida acest referendum prin votul lor, ca o tara fara justitie nu mai ramane nici macar cu aceasta sansa ?

In schimb, jocuri ascunse pe sub masa si in culise, pentru punerea sub control sau eliminarea Justitiei, a DNA, CCR, cat cuprinde. Cum oare vor fi in stare cetatenii Romaniei sa isi decida soarta correct cand in ultimii ani au fost intoxicati cu informatii trunchiate, deformate, mincinoase; indoctrinati asemenea luptatorilor Hezbollah, si asemenea lor, gata sa-si pulverizeze viitorul, pe ei si generatiile care vor urma, numai de dragul razbunarii ? O razbunare care ii va satisface cat durata unei explozii.

Dupa care vor ramane cu Ponta, Antonescu, Fenechiu, Iliescu, Hrebenciuc, Mazare, Marga, Dobritoiu, Sova&comp ducand in lesa un plagiat USL al Marii Adunari Nationale. Si mie teama ca ne vom indrepta incet dar sigur in directia Moldova, Belarus si ca frontiera UE nu va fi niciodata la Prut sau Nistru.

De ce au romanii datoria civica si morala sa boicoteze referendumul de la 29 Iulie ? Vezi aici. 

 

Reactia Internationala

1 2 3 4 5

Facebook Image

Reactia Interna

1 2 3 4

Copyright © 2020 256 USL. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.