Retelele Informative

Controlarea retelelor informative in scopul traficului de influenta si protectiei informative a actelor de coruptie si a gruparilor infractionale

"Agenţii secreţi umblau după informaţii "fierbinţi" pentru a forţa contracte fabuloase la Transporturi.

Misiunea încredinţată ofiţerului DGIPI a fost de a aduna infomaţii compromiţătoare despre ministru. "Va fi destul de greu că, dacă e ministru şi încep să sap... Vă spun, ştiţi bine. Asta nu înseamnă să nu încerc", promitea Mihai Vlad."

Faţă de practica anumitor şefi din cadrul serviciilor secrete de a trafica ilegal informaţii obţinute în virtutea funcţiei pe care o deţin, istoricul Marius Oprea consideră că nu-i nimic nou, respectivii fiind "tributari" vechilor obiceiuri ale Securităţii. 

"Este moştenit încă de la înfiinţarea acestor multe servicii, aşa făceau şi cei de la SIPA, aşa făceau şi cei de la SRI în situaţii în care acopereau acţiuni de trafic de ţigări, mafia arabă sau alte acţiuni de acest gen. Este rezultatul unei practici moştenite de la vechea Securitate", a declarat, pentru "Evenimentul zilei", Marius Oprea.

El este convins că în acest caz ne lovim de o problemă de mentalitate: "Ei se simt stăpânii lumii pentru că au pe foarte mulţi oameni la mână şi utilizează, precum un sistem mafiot, şantajul".


Citiţi mai mult: Ministerul banilor, ţintit de procurorii mafioţi - Exclusiv EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ministerul-banilor-tintit-de-procurorii-mafioti-991764.html#ixzz20j0mJYpO 
EVZ.ro 

Politicianul Zilei

 • Ioan Rus
  Ioan Rus

  Pentru asumarea unei pozitii corecte in fata presiunilor politice USL de a incalca legile si de a modifica listele electorale.

 • Hannes Swoboda
  Hannes Swoboda

  Pentru pozitia lucida si echilibrata: Referendumul din România nu poate fi validat.

 • Teodor Stolojan
  Teodor Stolojan

  Pentru constanta pozitiilor principiale similare cu cea exprimata in cazul votului pentru Leonard Orban.

 • Klaus Johannis
  Klaus Johannis

  Pentru pozitia corecta si nepartizana: "primarii nu pot curata listele electorale decat in baza unei documentatii scrise".

 • Andrei Chiliman
  Andrei Chiliman

  Pentru pozitia publica curajoasa si principiala privind acordul semnat de conducerea USL de desfiintare a CCR, CNSAS, DNA , ANI.

Reactia Internationala

1 2 3 4 5

Facebook Image

Reactia Interna

1 2 3 4

Copyright © 2020 256 USL. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.